Feng Shui hemma hos Nyåker

”Feng shui betyder vind och vatten och är en 3000 år gammal kinesisk lära. Enligt feng shui kan man använda sig av naturens krafter när man inreder.”

20131204-222828.jpg
Det lugnaste rummet i hemmet ska vara sovrummet. Föräldrar ska ha det bästa rummet för att kunna samla energi och ta hand om barnen. Undvik saker som för tankarna till jobb och stress. Prylar som stärker pars tvåsamhet kan också fungera. Undvik att placera sängen mitt i ett energiflöde. Sträva efter att kunna ligga i sängen och ha en god överblick.

20131204-232053.jpg
Undvik att överbelamra rummet med saker. Det är lättare att slappna av med mindre intryck. Från sängen ska man ha fri sikt ut från rummet.

20131204-223508.jpg
Vardagsrummet är vårt hems samlingspunkt och den plats där vi visar vilka vi är. Se därför till att inreda vardagsrummet så personligt som möjligt, med till exempel familjefotografier som stärker känslan av sammanhållning.

20131204-222407.jpg
Feng Shui är en vetenskap, som kan tillämpas om man inte är nöjd med sitt hem eller vissa delar. Börja med att testa med en liten omflyttning och låt det vara i några veckor. Märker du skillnad kan du göra det mer permanent, men känns det som om saker förvärras bör du ställa tillbaka allt i sitt ursprungliga skick och testa något annat sätt.

Texter hämtade från Expressen, Amelia & Vi i villa

Annonser

2 thoughts on “Feng Shui hemma hos Nyåker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s